Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu ayakkabılar görmek

Rüyada topuklu ayakkabılar görmek

Rüyada topuklu ayakkabılar görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada topuklu ayakkabılar gördüyseniz:

  • Maddi açıdan daha olumlusunuz.

Rüyada topuklu ayakkabıyla düşmek hataların telafi edileceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada taşlı topuklu ayakkabı görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına işaret eder.

Rüyada topuklu ayakkabı hediye etmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı çıkarmak alım gücünün zayıflamayacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada tahta topuklu ayakkabı görmek iş hayatında günah işleyeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet eder.

Rüyada topuklu kadın ayakkabısı görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabının topuğuna basmak konforunun yerinde olacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments