Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu ayakkabıyla düşmek

Rüyada topuklu ayakkabıyla düşmek

Rüyada topuklu ayakkabıyla düşmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, eline geçen malları tutamayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabıyla düşmek gördüyseniz:

  • Sırların ağzınızdan kaçması sorunlara neden olabilir.

Rüyada topuklu ayakkabıyla düşmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine yorulur.

Rüyada kırık ayakkabı topuğu görmek düşmanlarını bile affedeceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuklu giymek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı çalmak yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine rivayet eder.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada topuklu ayakkabı denediğini görmek büyük bir gelir toplayacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, başarılarının devamlı olacağına, başarıya ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments