Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu ayakkabı sesi duymak

Rüyada topuklu ayakkabı sesi duymak

Rüyada topuklu ayakkabı sesi duymak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına işarettir.

Rüyada topuklu ayakkabı sesi duymak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda, farklı ya da dış faktörlere dayalı eğilimler söz konusu olabilir.

Rüyada topuklu ayakkabı sesi duymak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, borçlanıp, hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada topuk sesi duymak üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine inanılır.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı görmek doğru bir karar verileceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, gelişiminin hız kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı giymek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, iş hayatında başarılı olmaya inanılır.

Rüyada ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı topuğu kırıldığını görmek verilen  sözlerin tutulacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ince topuklu ayakkabı görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments