Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı topuğu kırıldığını görmek

Rüyada ayakkabı topuğu kırıldığını görmek

Rüyada ayakkabı topuğu kırıldığını görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, hayatının karışacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı topuğu kırıldığını gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme eğiliminiz kendi ihtiyaç veya isteklerinizi ihmal etmenize neden oluyor.

Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada topuğu kırılmış ayakkabı görmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada topuklu ayakkabının kırıldığını görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğu kırıldığını görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, işlerinin hızlanacağına, her anlamda şifa bulmaya işarettir.

Rüyada ayakkabı topuğu kırılması görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments