Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince topuklu ayakkabı görmek

Rüyada ince topuklu ayakkabı görmek

Rüyada ince topuklu ayakkabı görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, huzurlu günlerin biteceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ince topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Rüyada ince topuklu ayakkabı giymek yükünün hafifleyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada ince topuklu ayakkabı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada lacivert topuklu ayakkabı görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, servet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı giyen erkek görmek ailesinden hayır göreceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada erkekte topuklu ayakkabı görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına işaret eder.

Rüyada topuklu ayakkabıyla düşmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulur.

Rüyada birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık ayakkabı topuğu görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments