Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek

Rüyada ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek

Rüyada ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, helal kazanca sahip olunacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, yeni bir hayata başlayacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabısının topuğunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir veya bazı konularda kötümser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada topuğu kırılmış ayakkabı görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına delalettir.

Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek büyük bir üne sahip olunacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada topuklu ayakkabının kırıldığını görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına delalettir.

Rüyada ayakkabı topuğu kırılması görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, yaraların merheminin bulunulacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, tatsızlık olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments