Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah topuklu çizme görmek

Rüyada siyah topuklu çizme görmek

Rüyada siyah topuklu çizme görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işarettir.

Rüyada siyah topuklu çizme gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sahip olduğumuz şeylere veya değerli eşyalarımıza sahip çıkmamız gerekebilir.

Rüyada siyah topuklu çizme giymek el üstünde tutulur hale geleceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, kısmetlerin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah topuklu çizme görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada topuklu siyah çizme görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına yorulur.

Rüyada topuklu çizme görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, gönül sızılarının dineceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz topuklu çizme giymek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, önemli bir şahsiyet olacağına delalettir.

Rüyada beyaz topuklu çizme görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek topuklu çizme giymek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek topuklu çizme görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments