Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topu patlatmak

Rüyada topu patlatmak

Rüyada topu patlatmak yüküne ortak olacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada topu patlatmak gördüyseniz:

  • Yardıma hazır olmanız uzun vadeli etkisi olacak bir etki yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada topu patlatmak kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kar topu atmak şanssızlık yaşanacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına alamet eder.

Rüyada topun patladığını görmek elde edilecek menfaatlere, parasının ve canın güvende olacağına, daha fazla gelire kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tenis topu görmek çok hayırlı işlere gireceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada basket topu oynamak ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaş topu atıldığını görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada nur topu gibi bebek görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments