Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş topu atıldığını görmek

Rüyada savaş topu atıldığını görmek

Rüyada savaş topu atıldığını görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, haneye dertlerin gireceğine , yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, işinde en iyisi olacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaş topu atıldığını gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada savaş topu atıldığını görmek sırtının yere gelmeyeceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine delalet eder.

Rüyada savaş topu görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada topu patlatmak kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, işleri yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına rivayet eder.

Rüyada bilardo topu görmek ele geçen paranın daha da artacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine kar topu atmak çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, anne baba duasının alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada patlak futbol topu görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada futbol topu görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, günah işlemekten korunacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments