Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kar topu atmak

Rüyada birine kar topu atmak

Rüyada birine kar topu atmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, evlatlarının hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada birine kar topu atmak gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz tartışmalara girmemelisiniz.

Rüyada birine kar topu atmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş topu atmak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada topu patlatmak gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine tabir olunur.

Rüyada basketbol topu görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye delalet etmektedir.

Rüyada voleybol topu görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, zor bir durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ateşten topu görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, karalar bağlayacağına, elde edilecek menfaatlere alamet eder.

Rüyada nur topu gibi bebek görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments