Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur topu gibi bebek görmek

Rüyada nur topu gibi bebek görmek

Rüyada nur topu gibi bebek görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nur topu gibi bebek gördüyseniz:

  • Neyi iyi yaptığınızın farkına varmanız yeni fırsatların önünü açabilir.

Rüyada nur topu gibi bebek görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada nur topu gibi erkek bebek görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, mutluluğundan olacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nur topu görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada deniz topu görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada ateş topu görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, koltuğunun yükseleceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı adımlar atacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada pinpon topu görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada basketbol topu görmek işlerinde başarılı olacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, aile içinde husumet gelişeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments