Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek rahatsızlıkların son bulacağına, çok daha iyi günler göreceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde ateş topu gördüyseniz:

  • Risklerin yaratacağı stresten uzak kalmanızda fayda var.

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş topu görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına delalettir.

Rüyada ateş topu atmak kötü günler geçireceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşten topu görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına delalet eder.

Rüyada gökten ateş topu görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada havada ateş topu görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments