Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın yalamak

Rüyada kadın yalamak

Rüyada kadın yalamak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada kadın yalamak gördüyseniz:

  • Sadece, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada kadın ayağı yalamak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulur.

Rüyada kadın uzvu yalamak kısmetlerinin de kapanacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada kadın göğsü yalamak iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına inanılır.

Rüyada kadının avret yerini yalamak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada kadın memesi yalamak elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada kadının organını yalamak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadını yalamak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın organı yalamak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments