Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak satın aldığını görmek

Rüyada toprak satın aldığını görmek

Rüyada toprak satın aldığını görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, böylece kendine güveneceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak satın aldığını gördüyseniz:

  • Yani kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada toprak satın aldığını görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalettir.

Rüyada yeni araba satın aldığını görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işarettir.

Rüyada incir satın aldığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi satın aldığını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada parfüm satın aldığını görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada içki satın aldığını görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birşeyler satın aldığını görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin satın aldığını görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments