Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin satın aldığını görmek

Rüyada zeytin satın aldığını görmek

Rüyada zeytin satın aldığını görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada zeytin satın aldığını gördüyseniz:

  • İşlerinizi buna göre planlamanızda fayda var.

Rüyada zeytin satın aldığını görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, zorlukların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah zeytin satın almak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye delalet etmektedir.

Rüyada zeytin satın almak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, en çetin zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada zeytinlik satın almak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil zeytin satın almak sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil zeytin aldığını görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada zeytin aldığını görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine yorulur.

Rüyada kedi satın aldığını görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments