Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi satın aldığını görmek

Rüyada kedi satın aldığını görmek

Rüyada kedi satın aldığını görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, sıkıntılarının artacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi satın aldığını gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı uygulamanıza veya isteklerinizi gerçekleştirmenize olanak tanıyabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kedi satın aldığını görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine inanılır.

Rüyada zeytin satın aldığını görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kuranı kerim satın aldığını görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada parfüm satın aldığını görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, kendine çeki düzen vereceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil biber satın aldığını görmek bunun farkına varacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada yeni araba satın aldığını görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments