Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşeyler satın aldığını görmek

Rüyada birşeyler satın aldığını görmek

Rüyada birşeyler satın aldığını görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına işaret eder.

Rüyada birşeyler satın aldığını gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın, anlaşmalarınızın veya düzenlemelerin hatalarının ayıklanıp tekrar şekillendirilmesi gerekiyor.

Rüyada toprak satın aldığını görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine inanılır.

Rüyada ayna satın aldığını görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine delalet eder.

Rüyada kazak satın aldığını görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dükkan satın aldığını görmek rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada çanta satın aldığını görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı satın aldığını görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğü satın aldığını görmek bundan da son derece mutlu olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kuranı kerim satın aldığını görmek bazı radikal kararlar alınacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments