Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak kazıp para bulmak

Rüyada toprak kazıp para bulmak

Rüyada toprak kazıp para bulmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak kazıp para bulmak gördüyseniz:

  • Bakış açınızı anlamayan kişilere bazı şeyleri açıklamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada toprak kazıp para bulmak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak makamının tehlikeye gireceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeri kazıp para bulmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, zor zamanlar yaşayacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak yeni bir araba satın alınacağına, kendi bildiğini okuyacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, şansın yaver gideceğine işarettir.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada kazı yapıp altın bulmak sıkıntılı günler geçireceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments