Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeri kazıp para bulmak

Rüyada yeri kazıp para bulmak

Rüyada yeri kazıp para bulmak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, onlara değer vereceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine alamet eder.

Rüyada yeri kazıp para bulmak gördüyseniz:

  • Bazı yalanlar yüzünden üzülmeniz olasıdır.

Rüyada yeri kazıp para bulmak saygının hiç eksik olmayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine delalet eder.

Rüyada toprak kazıp para bulmak iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kazı yapıp altın bulmak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine yorulur.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, beğenilen işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kazı kazandan para kazanmak helal olmayana göz dikmeyeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Rüyada kazı kazandan para çıktığını görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments