Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazı yapıp altın bulmak

Rüyada kazı yapıp altın bulmak

Rüyada kazı yapıp altın bulmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, kalbinin küt küt edeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, kimseye borçlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kazı yapıp altın bulmak gördüyseniz:

  • Suçu üstlenmeden veya karşı tarafı suçlamadan önce, herhangi bir durumda kendi pozisyonunuzu uzlaşmaya açık tutup tutamayacağınızı irdelemeniz gerekiyor.

Rüyada kazı yapıp altın bulmak arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeri kazıp para bulmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada toprak kazıp para bulmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, hayırlı terfiler alınacağına rivayet eder.

Rüyada altın kazısı yapmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine inanılır.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak bilincin artacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments