Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağı kazıp altın bulmak

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, düzenin bozulacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulur.

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevdiğiniz kişiler üretkenliğinizi azaltabilir.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine yorulur.

Rüyada toprak kazıp para bulmak kendisiyle övüneceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak farklı sosyal ortamlara gireceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kazı yapıp altın bulmak ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak galibiyet kazanacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeri kazıp para bulmak orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments