Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak altında kalan birini görmek

Rüyada toprak altında kalan birini görmek

Rüyada toprak altında kalan birini görmek mutlu olunacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada toprak altında kalan birini gördüyseniz:

  • Baskılar sıkıcı olabilir.

Rüyada toprak altında kalan birini görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada trenin altında kalan birini görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada arabanın altında kalan birini görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sorunların günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada hamile kalamamak elinin bollaşmasına vesile olacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada kalaşnikof silah görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, insanlardan takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada asansörde kalan birini kurtarmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine inanılır.

Rüyada kalaşnikofla ateş etmek büyük bir ortaklığa gireceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kalan birini görmek rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments