Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trenin altında kalan birini görmek

Rüyada trenin altında kalan birini görmek

Rüyada trenin altında kalan birini görmek sağlık içinde yaşanacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Rüyada trenin altında kalan birini gördüyseniz:

  • İlginizi çeken iş ya da aktivitelerle zaman geçirmelisiniz.

Rüyada trenin altında kalan birini görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak altında kalan birini görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada arabanın altında kalan birini görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına alamet eder.

Rüyada hamile kalamadığını görmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, sıhhate ve saadete kavuşacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kalacağını öğrenmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına işarettir.

Rüyada hamile kalacağını görmek fırsatların heba edileceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kalacağını duymak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada kalaşnikof silah görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments