Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kalan birini görmek

Rüyada hamile kalan birini görmek

Rüyada hamile kalan birini görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kalan birini gördüyseniz:

  • Rekabet ortamına çekilebilirsiniz.

Rüyada hamile kalamadığını görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada hamile kalan birini görmek çaresizleşeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine alamet eder.

Rüyada hamile kalacağını duymak sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kalamamak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kalacağını öğrenmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kalacağını görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, problemlerinin çözüleceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına işarettir.

Rüyada toprak altında kalan birini görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada kalaşnikof silah görmek dilediği gibi harcama yapacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments