Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalaşnikofla ateş etmek

Rüyada kalaşnikofla ateş etmek

Rüyada kalaşnikofla ateş etmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kalaşnikofla ateş etmek gördüyseniz:

  • Size sunulanları sorgulamalısınız.

Rüyada kalaşnikofla ateş etmek fikirlerinin çatışacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kalamamak hayatının alt üst olacağına, bereketli günler geçirileceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalet eder.

Rüyada hamile kalacağını öğrenmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, eğleneceğine delalettir.

Rüyada hamile kalacağını görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörde kalan birini görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörde kalan birini kurtarmak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kalamadığını görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, akıl vereceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kalacak yer bulamamak kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments