Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kalamamak

Rüyada hamile kalamamak

Rüyada hamile kalamamak maddi açıdan ferahlamaya, hastalıkların kalmayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kalamamak gördüyseniz:

  • Pozitif düşünmeye gayret edin.

Rüyada hamile kalamamak atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kalacağını duymak gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok sevileceğine alamet eder.

Rüyada hamile kalacağını öğrenmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada hamile kalacağını görmek zorluklarını aşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, para pul sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kalan birini görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine işarettir.

Rüyada hamile kalamadığını görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, işlerin iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada arabanın altında kalan birini görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörde kalan birini görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments