Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalaşnikof silah görmek

Rüyada kalaşnikof silah görmek

Rüyada kalaşnikof silah görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, rahatının ve gelirinin artacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulur.

Rüyada kalaşnikof silah gördüyseniz:

  • Birisinden ayrılmanız ya da ciddi şekilde kavga etmeniz mümkündür.

Rüyada kalaşnikof silah görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, alın terinin karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada toprak altında kalan birini görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine yorulur.

Rüyada hamile kalacağını duymak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, sorunlarını unutacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kalamamak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kalacağını öğrenmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörde kalan birini görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kalamadığını görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, yenisinin başlayacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına inanılır.

Rüyada trenin altında kalan birini görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments