Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörde kalan birini kurtarmak

Rüyada asansörde kalan birini kurtarmak

Rüyada asansörde kalan birini kurtarmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, zenginleşeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada asansörde kalan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • İyi gelişmeleri özel bir kişiyle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada asansörde kalan birini kurtarmak çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada asansörde kalan birini görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kalacağını duymak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, vefalı bir insan olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada hamile kalan birini görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, parasız kalmaya, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kalamadığını görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada toprak altında kalan birini görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada gebe kalamamak herhangi bir sorun yaşamayacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada kalaşnikof silah görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments