Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları üstüne düşmek

Rüyada ayakları üstüne düşmek

Rüyada ayakları üstüne düşmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakları üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Zamanı geldiğinde bunu zaten bileceksiniz.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek bol dua edeceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak üstüne düşmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakları üstüne düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki ayağının üstüne düşmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakların üstüne düşmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada dört ayak üstüne düşmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek edilen duaların tutacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments