Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar toprağı avuçlamak

Rüyada mezar toprağı avuçlamak

Rüyada mezar toprağı avuçlamak kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada mezar toprağı avuçlamak gördüyseniz:

  • Disiplinli olmanızın karşılığını göreceksiniz.

Rüyada mezar toprağı avuçlamak alım gücünün zayıflamayacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalettir.

Rüyada toprağı avuçlamak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına tabir olunur.

Rüyada toprak avuçlamak yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kum avuçlamak rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ateşi avuçlamak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeker avuçlamak başarılarının azalacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada kaka avuçlamak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine inanılır.

Rüyada ceviz avuçlamak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments