Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para avuçlamak

Rüyada bozuk para avuçlamak

Rüyada bozuk para avuçlamak sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, bolluk içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para avuçlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ilişkinizde uzlaşmak için sizden vermekten hoşlanmayacağınız ödünler bekleyebilirler.

Rüyada bozuk para avuçlamak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar avuçlamak hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına rivayet eder.

Rüyada ceviz avuçlamak onlarla iyi geçim halinde olacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada mezar toprağı avuçlamak aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday avuçlamak hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak avuçlamak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada kaka avuçlamak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına tabir olunur.

Rüyada balık avuçlamak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments