Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan ayva koparmak

Rüyada ağaçtan ayva koparmak

Rüyada ağaçtan ayva koparmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan ayva koparmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Rüyada ayva ağaç görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada ayva ağacı ve ayva görmek sürekli bağırıp çağıracağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işarettir.

Rüyada büyük ayva ağacı görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına işarettir.

Rüyada ağaçtan ayva almak ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, sözleri tutulacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işarettir.

Rüyada ayva ağacından ayva toplamak kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, yüzlerin asılacağına alamet eder.

Rüyada ayva ağacına çıkmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ağacında ayva görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Rüyada ağaçta ayva görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments