Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva ağacı ve ayva görmek

Rüyada ayva ağacı ve ayva görmek

Rüyada ayva ağacı ve ayva görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, malının da eksilmeyeceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına rivayet eder.

Rüyada ayva ağacı ve ayva gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli bir yumuşama var.

Rüyada ayva ağaç görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine alamet eder.

Rüyada ağaçta ayva görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan ayva koparıp yemek bazı sıkıntılara düşeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, aksine daha da zorlaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük ayva ağacı görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, çok iyi şeylere delalet eder.

Rüyada ağaçtan ayva koparmak aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek açmış ayva ağacı görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, ne yapacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayva ağacına çıkmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına yorulur.

Rüyada ayva ağacından ayva koparmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments