Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva ağacına çıkmak

Rüyada ayva ağacına çıkmak

Rüyada ayva ağacına çıkmak yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayva ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapmak istediklerinizi veya planlarınızı bilirlerse size destek verebilirler, haberdar olmalarını sağlamanızda fayda var.

Rüyada ayva ağacına çıkmak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ayva ağacı ve ayva görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, her zaman çok üzgün olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayva ağacının çiçek açtığını görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayva ağacından ayva yemek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçtan ayva toplamak geçim derdine düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ağaçta ayva görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta sarı ayva görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına rivayet eder.

Rüyada büyük ayva ağacı görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments