Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva ağacından ayva toplamak

Rüyada ayva ağacından ayva toplamak

Rüyada ayva ağacından ayva toplamak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayva ağacından ayva toplamak gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız herşeyi berbat edebilirsiniz.

Rüyada ağaçtan ayva toplamak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayva ağacından ayva toplamak hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayva ağacına çıkmak işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan ayva almak daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta sarı ayva görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan ayva yemek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ayva ağacından ayva yemek erken evlilik yapacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan ayva koparıp yemek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments