Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan ayva almak

Rüyada ağaçtan ayva almak

Rüyada ağaçtan ayva almak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, şan şöhret, itibar kazanacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan ayva almak gördüyseniz:

  • Her konunun çözülmesini istiyorsanız iş bölümü yapmanız veya işleri basitleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada ayva ağaç görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayva ağacının çiçek açtığını görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan ayva toplamak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan ayva almak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, fakirlerin güleceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayva ağacı görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta ayva görmek borcunun da hafifleyeceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, ağız tadı ile yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayva ağacına çıkmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hanesinin bollukla dolacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayva ağacından ayva koparmak ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments