Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta ayva görmek

Rüyada ağaçta ayva görmek

Rüyada ağaçta ayva görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada ağaçta ayva gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya finansal durumunuzda düzensizliler veya çalkantılar olabilir.

Rüyada ağaçtan ayva koparıp yemek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan ayva toplamak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta sarı ayva görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işarettir.

Rüyada ayva ağacının çiçek açtığını görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada ayva ağacı ve ayva görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek açmış ayva ağacı görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ayva ağacına çıkmak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayva ağaç görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments