Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacında ayva görmek

Rüyada ağacında ayva görmek

Rüyada ağacında ayva görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, imkânlarını kaybedeceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, sebep olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına delalettir.

Rüyada ağacında ayva gördüyseniz:

  • Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor.

Rüyada ayva ağacı kesmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada ayva ağacından ayva toplamak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ağaçta sarı ayva görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, işlerinin düzeleceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta ayva görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada çiçek açmış ayva ağacı görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işarettir.

Rüyada ayva ağacından ayva yemek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, ömrünün uzun olacağına rivayet eder.

Rüyada ayva ağacı ve ayva görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağacında ayva görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments