Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş yerine çiş yapmak

Rüyada iş yerine çiş yapmak

Rüyada iş yerine çiş yapmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, işlerinin kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada iş yerine çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bir bakıma derin düşünceler birçok olayı açığa çıkartabilir.

Rüyada iş yerine çiş yapmak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, çok daha mutlu olunacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına alamet eder.

Rüyada yeni bir iş yerine taşınmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, dertlerinin günden güne artacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yerine sınava girmek büyük bir servete kavuşacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına delalettir.

Rüyada başkasının yerine namaz kılmak herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yerine imza atmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, muradın yerine geleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalettir.

Rüyada para çalıp yerine koymak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yerine geçmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına rivayet eder.

Rüyada adağını yerine getirmek aile hayatının bozulacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments