Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle fotoğraf çektirmek

Rüyada biriyle fotoğraf çektirmek

Rüyada biriyle fotoğraf çektirmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, sorunların artacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada biriyle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Belli tercihlerinizin gerçekleşmesini sağlayabilecek bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada köpekle fotoğraf çektirmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, birlikte bazı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta fotoğraf çektirmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işaret etmektedir.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çektirmek üzüleceğine, ağlayacağına, dertlerin artacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine işarettir.

Rüyada kendi fotoğrafını çektirmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çektirmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sanatçıyla fotoğraf çektirmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, acı tecrübeler edineceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çektirmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına delalet eder.

Rüyada gelinlikle fotoğraf çektirmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, stresten uzaklaşacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments