Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf çektirdiğini görmek

Rüyada fotoğraf çektirdiğini görmek

Rüyada fotoğraf çektirdiğini görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, maddi zarar edeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına delalettir.

Rüyada fotoğraf çektirdiğini gördüyseniz:

  • Hareketlerinizle fark yaratabilirsiniz.

Rüyada erkekle fotoğraf çektirmek yeteneklerini geliştirmeye, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çektirmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, varlıklı kimse olacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada denizde fotoğraf çektirmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpekle fotoğraf çektirmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çektirmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, varolan borçların ödeneceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine alamet eder.

Rüyada ölen biriyle fotoğraf çektirmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ölüyle fotoğraf çektirmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet eder.

Rüyada kendi fotoğrafını çektirmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, geçim derdi çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments