Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle top oynamak

Rüyada sevdiğin kişiyle top oynamak

Rüyada sevdiğin kişiyle top oynamak müjdeli olaylar yaşayacağına, yeni iş kollarına girileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, aradığı aşkı bulacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle top oynamak gördüyseniz:

  • Size inanan veya sizden ince ya da özverili davranışlar bekleyen kişiler sizi yanlış anlayabilirler.

Rüyada sevdiğin kişiyle top oynamak kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinle top oynamak kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle oyun oynamak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle voleybol oynamak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle top oynamak kişinin her türlü zenginliğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet eder.

Rüyada okulda top oynamak aile hayatındaki muhabbetin artacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına inanılır.

Rüyada yolda top oynamak rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına yorulur.

Rüyada havuzda top oynamak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments