Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine inanılır.

Rüyada kendini silahla vurduğunu gördüyseniz:

  • Aşırı israrcı yapıdasınız.

Rüyada birini silahla vurduğunu görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalet eder.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, borçlarının azalacağına delalettir.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye delalet etmektedir.

Rüyada birinin birini silahla vurduğunu görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalettir.

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurduğunu görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalettir.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek ilim irfan öğreneceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments