Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tohum serpmek

Rüyada tohum serpmek

Rüyada tohum serpmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, çıkmaza düşeceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, geçim derdinin biteceğine inanılır.

Rüyada tohum serpmek gördüyseniz:

  • Belli bir plan, taslak ya da düzenlemenin karşılığı olup olmadığı ya da karşılığını alıp alamayacağınız konusunu irdelemeniz gerekiyor.

Rüyada tohum serpmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına delalettir.

Rüyada yere su serpmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, amaçlarına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve su serpmek yaşamına bakacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına yorulur.

Rüyada çay serpmek oldukça kazançlı işler yapacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına inanılır.

Rüyada toz şeker serpmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada şeker serpmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet eder.

Rüyada eve tuz serpmek önemli ve büyük adımlar atacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine yorulur.

Rüyada mısır serpmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments