Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarının düştüğünü görmek

Rüyada tırnaklarının düştüğünü görmek

Rüyada tırnaklarının düştüğünü görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, her şeyin ters gideceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada tırnaklarının düştüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler durumu kavramak istiyor olabilirler.

Rüyada tırnağının düştüğünü görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine alamet eder.

Rüyada tırnağın düştüğünü görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada tırnak düşürmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağının düşmesi görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına işarettir.

Rüyada ayak tırnağının düştüğünü görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklarının düştüğünü görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek kazancının günden güne artacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağın uzaması görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments