Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak yarası görmek

Rüyada tırnak yarası görmek

Rüyada tırnak yarası görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, bir işe soyunacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, her zaman çok üzgün olacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada tırnak yarası gördüyseniz:

  • Çözülmemiş sorunları çözme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada yüzde tırnak yarası görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak yarası görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağında yara görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada tırnakta yara görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzamış tırnak görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, kazancın arttırılacağına yorulur.

Rüyada kısa tırnak görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnak kısaltmak ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağının soyulduğunu görmek helal ekmek yiyeceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments