Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağında yara görmek

Rüyada ayak tırnağında yara görmek

Rüyada ayak tırnağında yara görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağında yara gördüyseniz:

  • Kullandığınız farklı ya da alışılmamış yöntemler diğerlerinin tepkisini çekebilir.

Rüyada ayak tırnağında yara görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine işarettir.

Rüyada yüzde tırnak yarası görmek günbegün kötüleşeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine rivayet eder.

Rüyada tırnakta yara görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnak yarası görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine işarettir.

Rüyada ayak tırnağının söküldüğünü görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı düşmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnak kestiğini görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarını kestirmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments