Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarında oje görmek

Rüyada tırnaklarında oje görmek

Rüyada tırnaklarında oje görmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine inanılır.

Rüyada tırnaklarında oje gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık veya meslektaş kanalıyla bir jest ya da fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada pembe ojeli tırnak görmek elinin dara düşmeyeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına delalettir.

Rüyada tırnaklarını kırmızı ojeli görmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, ele geçen paranın daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ojeli ayak tırnağı görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnağına oje sürdüğünü görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnakları ojeli görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işarettir.

Rüyada siyah ojeli tırnak görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada tırnakta beyaz oje görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil ojeli tırnak görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments