Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağına oje sürdüğünü görmek

Rüyada tırnağına oje sürdüğünü görmek

Rüyada tırnağına oje sürdüğünü görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, çok iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada tırnağına oje sürdüğünü gördüyseniz:

  • Belli işlerinizde veya girişimlerinizde size yardım etmek isteyen veya iş birliği yapmaya hazır kişiler olabilir.

Rüyada tırnağına oje sürdüğünü görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının oje sürdüğünü görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin oje sürdüğünü görmek sıkıntılı günler geçireceğine, günah ve suç işleyeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının oje sürdüğünü görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet eder.

Rüyada oje sürdürmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı oje sürdürmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine yorulur.

Rüyada pembe oje sürdüğünü görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, kafasının da rahat edeceğine, sağlık ve şifa bulacağına inanılır.

Rüyada birinin oje sürdüğünü görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments