Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağına oje sürmek

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, tecrübe sahibi olacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek veya yaptığınız bağlantılar kanalıyla daha iyi bir hayat kurmak için gereken her şeye sahipsiniz.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, bol dua edeceğine inanılır.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine yorulur.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada tırnaklara oje sürmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, mutluluk bulacağına tabir olunur.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, kazançlı kapıların açılacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments